Hur man tittar på Pokémon Presents Direct livestream idag

Letar du efter hur man kan se Pokemon Presents Direct? Du är på rätt ställe för att lära dig mer om dagens (18 augusti) showcase.

Nintendo och The Pokemon Company sänder en speciell Pokemon Presents-livestream, fokuserad på nya spel och uppdateringar för den historiska franchisen. Precis nedan kan du se att Pokémon Presents-liveströmmen kommer att starta cirka kl. 06.00 PT/9.00 ET/14.00 BST, och du kan fånga händelserna på Pokémons YouTube-kanal - eller se den ovan!

Se mer

När det gäller vad Pokémon Presents livestream kommer att innehålla har vi redan en ganska bra idé. Huvudsakligen, Pokemon Brilliant Diamond och Pokemon Shining Pearl kommer att visas under showcasen, och vi borde se mer spel och nya detaljer om de remakes som kommer att lanseras senare i år i november för Nintendo Switch.

På andra ställen får vi garanterat en ny titt Pokemon Legends Arceus . Detta är den stora nya satsningen från Pokémon-serien, som börjar efter Breath of the Wild för att erbjuda spelare ett nytt äventyr i öppen värld med stort fokus på actionstrid i realtid. Pokemon Legends Arceus kommer att lanseras tidigt 2022, men vi hoppas att vi får se nytt spel från den spännande titeln senare idag.

Dessutom kanske vi kommer att se mer av Pokemon Unite under Pokemon Presents showcase idag. Den MOBA-liknande bråkaren lanserades förra månaden i juli för Nintendo Switch, men har fått en relativt jämn ström av patchar och uppdateringar sedan lanseringen, med nykomlingar som Gardevoir gå med i listan. Vi kunde höra mer om The Pokemon Companys planer för bråkarens framtid senare idag. Hur som helst, det här lovar att bli en speciell skyltfönster för Pokémon-serien i stort.

Pokemon Legends: Arceus Starters | Pokemon Legends: Arceus Pokedex | Vem är Arceus i Pokémon?